Strike

Strike vzw is in 1998 uit de startblokken geschoten om in het West-Vlaamse Torhout concerten en evenementen te organiseren. Zoals vele verenigingen is Strike klein en bescheiden begonnen, acht personen stonden aan de wieg van de vzw. Vol passie en overgave voor muziek zijn we gaande weg onze evenement rustig aan het uitbouwen dit alles op vrijwillige basis . Momenteel is de vereniging zo’n 40 man sterk en kunnen we terugblikken op vele mooie shows en evenementen over de jaren heen. Aan de hand van clubshows en grote zaalshows bouwen aan een sterke scene zodat we in staat zijn om mooie groepen in Torhout te kunnen zetten dat is de doelstelling.  Alvast dank aan allen die ons reeds jaren steunen en steeds aanwezig zijn op de shows.

Jaarlijks is Strike goed voor enkele club shows, het gekste feest in Torhout De Bierfeesten en als het even kan een groot concert in de evenementenhal “De Mast “ te Torhout.

Op die manier is Strike de enige vereniging die reeds jaren na het wegvallen van het “Rock Torhout festival” de stad Torhout op de concert kaart heeft gehouden.

Strike heeft steeds het hardere genre gepromoot in de streek, de Punk/Hardcore en Metal/Hardrock shows deden het dan ook steeds goed, vandaag de dag promoten we nog steeds met veel enthousiasme dergelijke concerten.

BIERFEESTEN:

Haaks op het Hardcore/Metal genre staat  één van de gekste evenementen in de streek  De Bierfeesten. Deze feesten zijn nu uitgegroeid tot een begrip in Torhout, dit is zowaar de grootste Aprés-Ski party in West-Vlaanderen met zowel live optredens als DJ-acts. Het succes van De Bierfeesten biedt vzw Strike de mogelijkheid om verder te groeien en mooie andere concerten te organiseren in Torhout.

Naar de toekomst toe wil Strike zich verder blijven ontplooien en mooie bands naar Torhout halen, We willen dan ook alle  sponsors danken voor de steun en het vertrouwen als ook alle bezoekers die op onze evenementen steeds aanwezig zijn. Surf gerust eens rond op deze site en we verwelkomen u graag op één onze volgende evenementen.

 

Vriendelijke groeten

Vzw Strike

 

Laat een reactie achter